Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Με διαφάνεια και αξιοκρατία οι προαγωγές στον ΟΣΕ τόνισε ο Γ.Αποστολόπουλος

Πλήρης επιβεβαίωση για το στέκι της έλξης που έχει ενημερώσει για το θέμα απο την περασμένη Τετάρτη.
Στην σημερινή του συζήτηση με τους σιδηροδρομικούς στην Λαμία ο Πρόεδρος του ΟΣΕ -μετά απο ερώτηση συναδέλφων - επιβεβαίωσε
την προκήρυξη των προαγωγών σε όλες τις θέσεις ευθύνης (Υπηρεσίες - Τμήματα) στον Οργανισμό τονίζοντας πως αυτές θα γίνουν με τρόπο που θα διασφαλίζεται η αξιοκρατία και η διαφάνεια.

Είναι γεγονός πως η δημοσίευση μας για την προκήρυξη των προαγωγών έχει προκαλέσει ένα μεγάλο κύκλο συζήτησης μεταξύ των συναδέλφων που σήμερα είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν απο πρώτο χέρι τι συμβαίνει.

Εμείς θα επαναλάβουμε ότι διατηρούμε στην κατοχή μας όλα εκείνα τα στοιχεία που μας οδήγησαν στο να δημοσιοποιήσουμε το θέμα αποκαλύπτοντας το πρώτοι, για την ενημέρωση των σιδηροδρομικών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου