Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Train Stories: Το τρένο απέκτησε ξανά το περιοδικό του

Η αναβάθμιση της εμπειρίας και η νέα εποχή που υπόσχεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ περνάει και μέσα από την έκδοση του περιοδικού Train Stories που διατίθεται στους επιβάτες των τρένων της.Έχει περάσει ένας χρόνος που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
έχει αλλάξει χέρια και με σταθερά βήματα γίνεται προσπάθεια από την νέα διοίκηση να βελτιωθεί η εμπειρία όσων χρησιμοποιούν το δίκτυο των σιδηροδρόμων στην χώρα μας είτε αυτοί είναι τακτικοί επιβάτες είτε ξένοι τουρίστες. Στα πλαίσια αυτά προχώρησε πρόσφατα στην έκδοση του περιοδικού Train Stories το οποίο έχει ως στόχο να κάνει πιο ευχάριστο το ταξίδι των επιβατών σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα lifestyle περιοδικό. Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες του είναι: τέχνη, πολιτισμός, φεστιβάλ, θέατρο, συναυλίες, βιβλίο, μουσεία, τοπική κουλτούρα, events, τάσεις, design, αρχιτεκτονική, street art, fashion, τεχνολογία, γεύση, στέκια, προφίλ και παρουσιάσεις προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών, designers και δημιουργών.

Παράλληλα μέσα από τις σελίδες του το Train Stories συστήnei το νέο πρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επικοινωνεί τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, παροτρύνει τον Έλληνα και τον ξένο επισκέπτη/επιβάτη να αγαπήσει, προτιμήσει, επιλέξει, εμπιστευτεί το τραίνο ως τρόπο μετακίνησης.

Επίσης, ανοίγει έναν αμφίδρομο διάλογο με τους επιβάτες ή τους επισκέπτες ενός «τραινικού» προορισμού, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων-σταθμών μέσω της προώθησης του πολιτισμού, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής στον κάθε τόπο, αναδεικνύοντάς τον με τρόπο που θα ενισχύει την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της τοπικής κοινότητας και οικονομίας.

Τέλος, η τελευταία ενότητα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους ταξιδιώτες. Σταθερά θέματα εδώ, μεταξύ άλλων, είναι: χάρτες, ενημερωμένοι πίνακες δρομολογίων, δράσεις που λαμβάνουν χώρα στους σταθμούς. Στην ενότητα αυτή θα περιλαμβάνονται, μόνιμα, πληροφορίες για τις αποσκευές, την ενοικίαση αυτοκινήτου, τη διαμονή, τη μετακίνηση και άλλες υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επιπρόσθετα, θα παρέχονται συμβουλές για πιο άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Κάθε τεύχος θα έχει 3μηνη διάρκεια και θα είναι διαθέσιμο σε Α’ & Β’ θέση σε όλους τους συρμούς εντός Ελλάδος.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου