Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΠΟΣ για την νέα ΣΣΕ στον ΟΣΕ


Κύριε Σύμβουλε,
Κατά τη συνάντησή μας τη Δευτέρα 13/7/2020 με θέμα τη Σ.Σ.Ε., μας προτείνατε να υπογράψουμε για φέτος την ίδια σύμβαση την οποία ίσχυε μέχρι πρότινος
προκειμένου να δύνασθε να υλοποιείτε τους όρους της γεγονός που θα είναι αδύνατο εάν δεν υπογραφεί.
Μέσα στα οικονομικής φύσεως θέματα που συζητήθηκαν, αναπτύξαμε επαρκώς το ζήτημα του επιδόματος θέσης αυξημένης ευθύνης τεκμηριώνοντας ότι θα πρέπει να ισχύει και για τους Τομεάρχες και Ομαδάρχες, γεγονός που εξυπηρετεί κυρίως την εταιρεία αλλά και τους εργαζόμενους.
Το ζήτημα αυτό προβλέπεται μέσα στις διατάξεις του Ενιαίου Μισθολογίου για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα όπως άλλωστε ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς αλλά έχει χορηγηθεί και σε άλλες εταιρείες.
Κατόπιν τούτου, ζητάμε τη λύση του ανωτέρου ζητήματος και στον ΟΣΕ γεγονός που θα αποτελέσει βαρύνουσα παράμετρο στην απόφαση της Διοίκησης της Π.Ο.Σ. για τη Σ.Σ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου