Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΣΕ : “Future Greek Rail Hackathon Open Day” στις 28 Σεπτεμβρίου

 Tον 1ο μαραθώνιο καινοτομίας ανάπτυξης εφαρμογών Future Greek RailHackathon με στόχο την ενεργοποίηση (communityactivation) του οικοσυστήματος καινοτομίας, φορέων και επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των σιδηροδρόμων, μέσα από νέες και καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές με κοινωνικό αντίκτυπο (socialimpact), διοργανώνει o Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

Το Future Greek RailHackathon διοργανώνεται από τον Οργανισμόσε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας  Crowdpolicy και θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα με την χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17.00.

 Στο OpenDay μπορούν να συμμετέχουν, όσοι ενδιαφέρονται για την διαδικασία του Μαραθωνίου Καινοτομίας καθώς και όσοι έχουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις ή επιθυμούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία ως μέντορες, πάροχοι δεδομένων.

 

Πρόγραμμα Open Day Future Greek Rail Hackathon | 17:00–19:00

  • Καλωσόρισμα — Χαιρετισμοί
  • Η σημασία της δράσης FutureGreekRailHackathon, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΣΕ
  • Παρουσίαση του FutureGreekRailHackathon, διαδικασία μαραθωνίου καινοτομίας, στόχοι και θεματικές ενότητες, Γιώργος Καραμανώλης, Co-Founder&CTO/CIO, Crowdpolicy
  • Συζήτηση — Ερωτήσεις

    Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο OpenDay του FutureGreekRailHackathon και να ενημερωθούν για τον μαραθώνιο καινοτομίας και τα επόμενα βήματα, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο https://crowdhackathon.com/ose/open-day/ μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

    ΣχετικοίΣύνδεσμοι:
Δήλωση Συμμετοχής στον μαραθώνιο καινοτομίας: https://crowdhackathon.com/ose/apply


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου