Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Κανονικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 884 και 885 στο τμήμα Αθήνα-Καλαμπάκα-Αθήνα ενόψει των εορτών

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη επιβατική κίνηση ενόψει των εορτών, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που θέλουν να επισκεφθούν Τον Μύλο των
Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας στα Τρίκαλα, τα δρομολόγια  των αμαξοστοιχιών 884 και 885 στο τμήμα Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Θυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

www.trainose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου