Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ένας καλός συνάδελφος συνταξιοδοτείται

Συνταξιοδοτήθηκε  ο Δ/ντης ΔΙΚΑΜ κ. Λύτρας και στο μήνυμα του αναφέρει  :
 Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Σήμερα υπέγραψα με μεγάλη συγκίνηση την αίτηση λύσης της εργασιακής μου σχέσης
με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, με τους οποίους συμπορεύτηκα στο εργασιακό ταξίδι δεκαετιών, για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στην άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων μου.

Αναμφίβολα, ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει σήμερα για μένα, όμως η καρδιά μου θα είναι πάντα κοντά στο σιδηρόδρομο και τους ανθρώπους του, σε όλους εσάς, με τους οποίους μοιράστηκα σ’αυτό το ταξίδι της ζωής μου χαρές και λύπες, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, χρόνια δημιουργικά με αγώνες και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι από καρδιάς ΥΓΕΙΑ  και ΕΥΤΥΧΙΑ για εσάς και τις οικογένειές σας.

Ιδιαίτερα, στο προσωπικό Κίνησης, Έλξης & Οδικού Έργου που εργάστηκα και συνεργάστηκα για πολλά  χρόνια στο πεδίο, εύχομαι όμορφα και ασφαλή ταξίδια. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

                                                                                                                Με εκτίμηση

                                                                                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ


Δικό μας σχόλιο 

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Λύτρα για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και  ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του. 

Με την συνταξιοδότηση του, κλείνει  ένας κύκλος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς  έμπειρα και ικανά  σιδηροδρομικά στελέχη, με πολλά χρόνια προσφοράς,  αποχωρούν αφήνοντας στην θέση τους νεότερους συναδέλφους. 

Αναμφίβολα η επόμενη περίοδος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου