Με επιστολή στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και καθώς πληθαίνουν οι επώνυμες επιστολές διαμαρτυρίας υποψηφίων Μηχανοδηγών , η ΠΕΠΕ ζήτησε να ενημερωθεί για τα ονοματεπώνυμα
όσων απάρτιζαν την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφίων αλλά και να απαντήσει η Εταιρεία στους υποψηφίους που στις επιστολές τους αναφέρουν ότι είχαν ενημερωθεί απο εκπροσώπους της Hellenic, ότι είχαν επετύχει στην διαδικασία αλλά τελικά δεν βρέθηκαν στην λίστα επιτυχόντων.Ένα απο τα σοβαρά ερωτηματικά που έχουν προκύψει ωστόσο, αφορά την αλλαγή κέντρου για τις ψυχοτεχνικές εξετάσεις στην μέση της διαδικασίας.
Θεωρούμε δεδομένο, ότι η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Hellenic Train, που κατά το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο ) έχει την ευθύνη γύρω απο τα θέματα προσλήψεων, θα δώσει τις αναγκαίες απαντήσεις στους υποψηφίους για να διαφυλάξει το κύρος της διαδικασίας και να μην υπάρχουν ερωτηματικά γύρω απο αυτήν.
Το στέκι της έλξης - Το blog των Σιδηροδρομικών
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου