Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σχετικά με τον εκτροχιασμό του 90....

Πληροφορηθήκαμε ότι στο σημείο που εκτροχιάστηκε το 90 την προηγούμενη εβδομάδα , υπήρχε βραδυπορία τους τελευταίους μήνες (σπάσμενο σίδερο ).Λίγα 24ωρα  πριν τον εκτροχιασμό , το σημείο επιδιορθώθηκε και έγινε άρση της βραδυπορίας.

Ωστόσο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε η στρέβλωση που προκάλεσε τον εκτροχιασμό  γεγονός που -ορθότατα - έχει προκαλέσει προβληματισμό στο προσωπικό έλξης .

Επιπλέον τις τελευταίες μέρες έχουν πολλαπλασιαστεί οι βραδυπορίες λόγω στρεβλώσεων μεταξύ Τιθορέας - Δομοκού με αποτέλεσμα  να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια .

Οι στρεβλώσεις στην γραμμή προκαλούται κυρίως απο τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου