Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τι συμβαίνει με το καταγραφικό ;

Έχουμε γίνει αποδέκτες μηνυμάτων ότι στο καταγραφικό που κυκλοφορεί στην γραμμή κάποιες φορές ΔΕΝ βρίσκονται στα χειριστήρια μηχανοδηγοί , ενώ υπήρξε και επεισόδιο με συνάδελφο που ορθότατα ζήτησε απο την Υπηρεσία να διευκρινίσει σε συναδέλφους - έξω απο τον κλάδο έλξης - ότι τα καθηκοντά τους δεν είναι στα χειριστήρια.
Να θυμίσουμε το πρόσφατο περιστατικό στο Μενίδι με την δρεζίνα και το IC αλλά και διάφορα άλλα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες με μηχανήματα που κυκλοφορούν στην γραμμή και παρολίγο να προκαλέσουν συμβάντα.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η ΠΕΠΕ πρέπει άμεσα να πάρει θέση , ενώ και οι συνάδελφοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί αφού με την ασφάλεια στην κυκλοφορία δεν παίζει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου