Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ναύπλιο.Το έγκλημα της απαξίωσης του σιδηροδρόμου στο βωμό των μνημονίων....

Ναύπλιο ένας απο τους κορυφαίους  προορισμούς -μόλις 2 ώρες (κ λιγότερο απο την Αθήνα ) - την καλοκαιρινή περίοδο , χωρίς όμως σιδηροδρομική σύνδεση.Χιλιάδες τουρίστες που καταφθάνουν  στο Ελ. Βενιζέλος  με τελικό προορισμό τους την Πελλοπόνησο , έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι στην Ελλάδα του 2012 δεν υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση με την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους !

Αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια - και που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν μνημόνια - αλλά και της παρασιτικής ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας τα τελευταία 30 χρόνια που θέλει τον σιδηρόδρομο ουραγό.

Επίδαυρος , Άργος , Καλαμάτα , Πύργος , Κυπαρισία , Τρίπολη ....
Προορισμοί που τα τρένα θα ήταν καθημερινά γεμάτα αν -και όπως συμβαίνει σε όλη την προηγμένη Ευρώπη - οι Έλληνες πολιτικοί είχαν την στοιχειώδη παιδεία για να γνωρίζουν τι εστί σιδηρόδρομος και ποιος ο ρόλος του στην Οικονομία και στην ανάπτυξη ενός τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου