Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Προκήρυξη εσωτερικών μετατάξεων για την κάλυψη θέσεων Σταθμαρχών

Δημοσιεύουμε την προκήρυξη για την κάλυψη 45 Οργανικών Θέσεων στον κλάδο σταθμαρχών του ΟΣΕ .
Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 15 / 02 / 2013 .

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Έχοντας υπόψη : 
 α.- Τις διατάξεις του άρθρου 17 παράγρ. 2 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του ΟΣΕ (ΦΕΚ 698/τ.Β’/09.03.2012) 
 β.- Τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες όπως έχουν διαμορφωθεί, λόγω της έλλειψης προσωπικού του Κλάδου Κυκλοφορίας και ειδικότερα στην ειδικότητα Σταθμαρχών στη Διεύθυνση Κυκλοφορίας (ΔΚ).
 δ.- Το γεγονός ότι υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις στην ειδικότητα Σταθμαρχών του Κλάδου Κυκλοφορίας.
 ε.- Τις διατάξεις του Ενιαίου Προσοντολογίου (απόφαση υπ’ αριθ. 4914/26.03.2012 του ΔΣ/ΟΣΕ). στ.- Τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 3 του Καταστατικού του ΟΣΕ (ΦΕΚ 12230/τ ΑΕ και ΕΠΕ/21.11.2011). 

 Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε 

 1.- Προκηρύσσουμε την κάλυψη σαράντα πέντε (45) κενών οργανικών θέσεων στην ειδικότητα του Σταθμάρχη του Κλάδου Κυκλοφορίας στη Διεύθυνση Κυκλοφορίας (ΔΚ), όπως αναλυτικά εμφανίζονται παρακάτω :
 - Τμήμα Επιθεώρησης Αθηνών : έντεκα (11) θέσεις 
- Τμήμα Επιθεώρησης Λιανοκλαδίου : δέκα (10) θέσεις 
- Τμήμα Επιθεώρησης Λάρισας : δύο (2) θέσεις 
- Τμήμα Επιθεώρησης Θεσσαλονίκης : δέκα πέντε (15) θέσεις 
- Τμήμα Επιθεώρησης Αλεξανδρούπολης : επτά (7) θέσεις

 2.- Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων έχουν όσοι κατέχουν τα απαιτούμενα, τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την προαναφερόμενη ειδικότητα δηλαδή Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας εκπ/σης. 
Επιθυμητή η γνώση ξένης γλώσσας (αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής).

 Οι αιτήσεις θα υποβληθούν για ένα εκ των προαναφερομένων Τμημάτων. 

 3.- Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι για την κάλυψη μιας εκ των παραπάνω θέσεων, οι οποίοι διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων όπου υπηρετούν μέχρι τις 15.02.2013

 4.- Οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων υποχρεούνται να αποστείλουν τις παραπάνω αιτήσεις στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μέχρι τις 18.02.2013.

 5.- Επισημαίνεται ότι το προσωπικό που θα μεταφερθεί στην παραπάνω ειδικότητα, θα υποστεί πρώτα τον προβλεπόμενο ιατρικό έλεγχο και την αναγκαία εκπαίδευση (θεωρητική και πρακτική) μετά το πέρας της οποίας θα υποβληθεί υποχρεωτικά σε εξετάσεις. 
 6.- Της παρούσης να λάβει γνώση όλο το προσωπικό με υπογραφή και να ληφθεί μέριμνα για την ανάρτησή της στους πίνακες ανακοινώσεων όλων των Συγκροτημάτων.

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ                                           Πρόεδρος του ΔΣ και Δ/νων Σύμβουλος                               
                                                                                     Παναγιώτης Αλκ. Θεοφανόπουλος
 Ι. ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Να δημοσιευτεί και η κατάσταση επιτυχόντων προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια .
    Προς Συνδικαλιστές Μην βιάζεστε να κάνετε αίτηση πρώτοι.Να προλάβουν και οι υπόλοιποι.Γιατί πολλά ποντίκια φροντίζουν να εγκαταλείψουν το καράβι τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή