Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αίτημα για έκτακτη συνεδρίασή του Προεδρείού της ΠΟΣ

Μετά την χυδαία ανακοίνωση της "λεγόμενης" Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΚ-Έλξης) ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Κάραδήμας Χάρης ζήτησε πριν από λίγο την έκτακτη συνεδρίασή του Προεδρείου τη Δευτέρα για να εξηγήσει ο κ. Θεοδωροπουλος  (μέλος του Προεδρείου και της ΠΑΣΚ Έλξης) τι ακριβώς εννοεί κ να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία των όσων επικαλείται η ανακοίνωση. Αναμένουμε με ενδιαφέρον  τις εξελίξεις. 

1 σχόλιο:

  1. Η μολυσματική και αποτρόπαια φιλοσοφία του πασοκισμού , μια φιλοσοφία που είχε ποτίσει την πλειονότητα των κοινωνικών και πολιτικών κυττάρων κατέρρευσε!!

    Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ-ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή