Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Αναγνώριση προϋπηρεσίας βάσει του νέου μισθολογίου

Οδηγίες για την αναγνώριση προϋπηρεσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4354/2015 (νέου μισθολογίου και της ερμηνευτικής εγκύκλιου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αριθμ. 2/1015 /ΔΕΠ/5-1-2016, δίνει με εγκύκλιό
του το υπουργείο Δικαιοσύνης που προφανώς θα ισχύουν και για όλους τους εργαζομένους που εμπίπτουν στις διατάξεις του νέου μισθολογίου το οποίο ισχύει από 1/1/2016. Στις οδηγίες, συμπεριλαμβάνονται και τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσει ο εργαζόμενος μαζί με την αίτηση και αποδεικνύουν την προϋπηρεσία που αιτείται να αναγνωριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου