Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση ΑΝ.ΕΛ -Π.Ο.Σ. (Ενημέρωση)

Ενημέρωση απο τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΣ συνάδελφο Καραδήμα Χάρη
Το προεδρείο της ΠΟΣ σήμερα συναντήθηκε με τους ΑΝΕΛ στο πλαίσιο ενημέρωσης των θέσεων της ομοσπονδίας στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή .
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν από πλευράς των ΑΝΕΛ :
Ο κ.Λαζαρίδης (τομέας Μεταφορών ) , ο κ. Κόκκαλης (τομέας εργασίας - Ασφαλιστικού ) , Ν. Δρίτσας ( Γραμ. Συνδικαλιστικού )
Από το προεδρείο ήταν οι Παρασκευόπουλος Τάκης , Καραδήμας Χάρης , Ντίτσας Γιάννης , Θεοδωρόπουλος Νόντας , Παπαιωάννου Θανάσης .
Το προεδρείο ενημέρωσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τα θέματα των ιδιωτικοποιήσεων , προσλήψεων , λειτουργίας , καθώς και για την ανάγκη υπογραφής ΣΣΕ .

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι κόκκινη γραμμή για τους ΑΝΕΛ είναι η διασφάλιση των εργαζομένων , όπως και τα εργασιακά δικαιώματα και υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε ένα χάος σε όλους τους τομείς .Επίσης οι δεσμεύσεις των ιδιωτικοποιήσεων έρχονται από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και δεσμεύτηκε για την εξασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος  και έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην υπογραφή ΣΣΕ 

Την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση της ΠΟΣ με την Νέα Δημοκρατία και τον τομεάρχη μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου