Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Το κόλπο με τα... «αναβαθμισμένα» πτυχία σε θυγατρική του ΟΣΕ.

Διαβάζαμε την είδηση και σε σιδηροδρομικά blog και περιμένουμε την Ομοσπονδία να ζητήσει εξηγήσεις απο την Euro2day που δημοσίευσε το άρθρο καθώς το συνδυάζουμε με την κουβέντα που έχει ανοίξει για τον ΟΣΕ.
Διαβάζουμε :  Την περίπτωση συνδικαλιστή σε θυγατρική του ΟΣΕ ο οποίος
είχε εντοπιστεί να έχει αυξήσει ελαφρά τον βαθμό του πανεπιστημιακού του πτυχίου υπενθυμίζουν στελέχη του ομίλου με αφορμή την προσπάθεια που εμφανίζεται να καταβάλλει το υπουργείο Υποδομών για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα πτυχία / διπλώματα υπαλλήλων σε κρατικές εταιρείες μεταφορών.
Η αποκάλυψη του... αναβαθμισμένου πτυχίου είχε γίνει από προηγούμενη διοίκηση της θυγατρικής, χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις στη μεταχείριση του εν λόγω συνδικαλιστή.
«Τουλάχιστον ας σταματήσει να εκπροσωπεί εργαζομένους» λένε όσοι θεωρούν πως πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι στις συγκοινωνίες.

Πηγή: euro2day.gr  - Διαβάστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου