Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΠΕ : Το προσοντολόγιο στην ΔΙΚΑΜ αφορά τον κλάδο έλξης


Τα πράγματα στην θέση τους βάζει το Σωματείο μας , όπου με επιστολή του που κοινοποιείται στην Ομοσπονδία στους Διπλωματούχους Μηχανικούς ΟΣΕ και στους τεχνολόγους ξεκαθαρίζει ότι πάγια θέση της ΠΕΠΕ ήταν το στελεχιακό δυναμικό της ΔΙΚΑΜ να αποτελείται απο τον κλάδο έλξης για αυτονόητους λόγους. Διαβάζουμε : 

ΠΡΟΣ: 1. Πρόεδρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Παναγιώτη Θεοχάρη.

          2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ.Φίλιππο Τσαλίδη. 
ΚΟΙΝ: 1. Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
          2. Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ.
          3. Πανελλήνιο Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΟΣΕ.

ΘΕΜΑ: «Προσοντολόγιο θέσεων Προϊσταμένων 
            Υπηρεσιών και Τμημάτων ΔΙΚΑΜ».

Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να επαναλάβουμε την πάγια θέση του Σωματείου μας, για την κάλυψη των θέσεων ευθύνης στη ΔΙΚΑΜ αποκλειστικά από προσωπικό του κλάδου Έλξης.
Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός μας, η φύση της εργασίας του Μηχανοδηγού και οι καθημερινές ανάγκες του κλάδου, καθιστούν αυτονόητη την ανάγκη τα στελέχη της ΔΙΚΑΜ να προέρχονται αποκλειστικά από τον κλάδο Έλξης.
Η επιστολή μας αυτή, έρχεται σε απάντηση της με υπ΄αριθ. 1524/09-01-2017 επιστολή του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΟΣΕ.
Κάθε ενέργεια για αλλαγή του προσοντολογίου, προς την κατεύθυνση της εισαγωγής άλλων κλάδων στο στελεχιακό δυναμικό της ΔΙΚΑΜ, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και σας ενημερώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση της διαχρονικής μας θέσης. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ             ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου