Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Κύριε Μπαγιώτη,πρόεδρε της ΝΟΔΕ Τρικάλων, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για το σχοινί

Επιστολή του συναδέλφου Γενιδούνια Κώστα
Διαβάζοντας την επιστολή του κ. Μπαγιώτη,  συνειδητοποίησα τελικά ότι πολλές φορές η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Ο κ. Μπαγιώτης χρησιμοποιώντας τον τίτλο του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων προσπαθεί να  πείσει ότι διώκεται πολιτικά 
 επειδή το κύκλωμα εργασίας επέστρεψε στον αρχικό του σχεδιασμό για τους 2 βοηθούς της Λάρισας.

Αυτόν δηλαδή για τον οποίο ο κ. Μπαγιώτης ΣΙΩΠΟΥΣΕ συνειδητά 2 χρόνια. Απο την ημέρα που έγινε θερμαστής το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και τον Γενάρη του 2015 κ μετά -ως δια μαγείας- ανακάλυψε το πρόβλημα.
Τότε προφανώς ήταν η Νέα Δημοκρατία  στην εξουσία, τα φέουδα δεν υπήρχαν, κ ο κ. Μπαγιώτης-Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, αγόγγυστα  κ αδιαμαρτύρητα εκτελούσε τις ΙΔΙΕΣ υπηρεσίες που καλείται και σήμερα να εκτελέσει. Αυτές που εκτελεί εδώ και 4 χρόνια.

Κύριε Μπαγιώτη 

ΑΝ θέλετε να αναδειχτείτε πολιτικά στον χώρο που υπηρετείτε (και φυσικά αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα σας) είναι δικό σας θέμα κ φυσικά απόλυτα θεμιτό.
Η εμπλοκή όμως  του ονόματος μου σε σενάρια  διώξεων συναδέλφων εξαιτίας των πολιτικών τους πεποιθήσεων είναι χυδαία και αισχρή και  μόνο ως πράξη.

Γνωρίζετε άλλωστε πολύ καλά ,ότι, κατεβλήθη απο το Σωματείο που έχω την τύχη σήμερα να εκπροσωπώ  απο την θέση του Προέδρου κάθε προσπάθεια για να αλλάξει η κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει οι 2 βοηθοί στην Λάρισα απο το καλοκαίρι του 2013.
Κατάσταση για την οποία δεν φέρω καμία ευθύνη καθώς οι ίδιοι επιλέξατε να ενταχθείτε στον κλάδο έλξης γνωρίζοντας ότι θα  εργαστείτε σε ένα μηχανοστάσιο στο οποίο υπάρχει εδώ και χρόνια μόνο 1 υπηρεσία που θα μπορούσε να απασχοληθεί βοηθός μηχανοδηγού καθώς και ότι θα απαιτούντο τουλάχιστον άλλα 3-4 χρόνια  για να αποκτήσετε την άδεια μηχανοδήγησης με το σύστημα με το οποίο έγινε η ένταξη σας εκείνη την περίοδο. 

Μήπως όμως τελικά επιθυμείτε σαν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων να δημιουργηθεί μια θέση εργασίας για εσάς αποκλειστικά ,στα μέτρα σας, στα πρότυπα των παρασιτικών φαινομένων που λυμαίνονται τον δημόσιο χώρο,δεκαετίες τώρα ; 

Όσον αφορά τα "φέουδα" που επικαλείστε , είμαι ειλικρινά διατεθειμένος να συζητήσω κάθε ουσιαστική πρόταση για την διάλυση τους όπου και ΑΝ αυτά έχουν απομείνει στον χώρο της έλξης.
Καθότι οφείλετε να γνωρίζετε ότι εδώ και 2 χρόνια απο την θέση μου στο συνδικάτο προσπαθώ με κάθε τρόπο να πράξω τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση. Περιμένω λοιπόν απο εσάς να εξηγήσετε  άμεσα κ ακριβώς τι εννοείτε.

Κύριε Μπαγιώτη, πρόεδρε της ΝΟΔΕ Τρικάλων,

εγώ ποτέ δεν είδα την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σαν μαγαζί μου, ουδέποτε αναμείχθηκα σε διεργασίες παρασκηνιακές, ούτε ποτέ μέσω συγγενικών  μου προσώπων έσπευσα να οικειοποιηθώ  οφέλη απο την πολιτική ιδιωτικοποίησης της. 

Αν με ρωτάτε λοιπόν κύριε Μπαγιώτη,
θεωρώ πως αν δεν ήσασταν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, κ ενεργό στλέχος της Νέας Δημοκρατίας χρόνια τώρα, η στάση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέναντι σας -εδώ και χρόνια-θα ήταν πολύ διαφορετική για εκκρεμούντα ζητήματα που γνωρίζετε ο ίδιος πολύ καλά.


Γενιδούνιας Κώστας - Πρόεδρος ΠΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου