Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Το ΑΣΕΠ έβαλε το όριο ηλικίας στις προσλήψεις στον ΟΣΕ!

Μεγάλη αίσθηση αλλά κ ποικίλα σχόλια στον σιδηροδρομικό κοσμο προκάλεσε η ανάρτηση μας για τα όρια ηλικίας που θεσπίστηκαν στις επικείμενες προσλήψεις στον ΟΣΕ. Μόλις χτες επικοινώνησε με το στέκι της έλξης μέλος της Διοίκησης του ΟΣΕ , το οποίο
τόνισε πως το όριο ηλικίας θεσπίστηκε απο το ΑΣΕΠ που ελέγχει την διεξαγωγή του διαγωνισμού κ όχι απο τον ίδιο τον Οργανισμό !
Αντίστοιχα το ΑΣΕΠ καθόρισε τις θέσεις για πολύτεκνους , τρίτεκνους κτλπ.
Η αγωνία όλων ειναι να προχωρήσει το συντομότερο η διαδικασία κ να εχουμε γρήγορα κοντά τους νέους εργαζόμενους , ειπωθηκε εκ μέρους της Διοίκησης.
Το στέκι της έλξης θα ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη για το θεμα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΚ 1077/7.8.2006 ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσλήψεις Χωρίς όριο ηλικίας στην τρένο ΟΣΕ

      Διαγραφή