Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Κόκκαλης – Αυλωνίτης ζήτησαν να αναβαθμιστεί σε κακούργημα το μπάζωμα στα Τέμπη

 Ο αν. κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών, κ. Κόκκαλης, δήλωσε εξερχόμενος από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις: 

«Όπως είναι γνωστό ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει αίτημα προανακριτικής επιτροπής για το μπάζωμα στο έγκλημα των Τεμπών. Ένα μπάζωμα το οποίο χαρακτηρίστηκε και αξιόποινη πράξη, από την κυρία Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας. Σήμερα ζητήσαμε την αναβάθμιση – συμπλήρωση της κατηγορίας σε κακούργημα, διότι με δεύτερο έγκλημα, με λεφτά του Ελληνικού δημοσίου από το Ταμείο Ανάκαμψης, κουκούλωσαν – συγκάλυψαν το θέμα των Τεμπών. Ζητήσαμε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον κ. Αγοραστό και για δύο πρώην υφυπουργούς – υπουργούς διότι το μπάζωμα έγινε με χρήματα του Ελληνικού λαού. Με το αίτημά μας επίσης ζητάμε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων όσων αρμοδίων ήταν στον τόπο του δυστυχήματος αμέσως μετά… Η σύνδεση των χρημάτων που σπαταλήθηκαν για να γίνει το μπάζωμα συνιστά κακουργηματική απιστία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου