Καλές και οι αναφορές του Προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την 717 που αν είχε ολοκληρωθεί δεν θα γινόταν το ατύχημα, αλλά ψάχνουμε να δούμε αν και που ακριβώς το γράφει αυτό το πόρισμα.
Θυμηδία προκαλεί η αναφορά σε μη εντοπισμό "κεντρικής εντολής" για το μπάζωμα του χώρου.
Εκτός αν θέλει να πεί ο Πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ ότι ο καθένας έκανε ότι ήθελε στον χώρο του εγκλήματος όταν σε αυτόν υπήρχε παρουσία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών. Σε αυτήν την περίπτωση φυσικά, η ευθύνη μεταφέρεται σε υφιστάμενους (και όχι μόνο σε όσους εργάζονται στον σιδηρόδρομο).
Μπορεί βέβαια να μην έχει διαβάσει -ακόμα- και τις μαρτυρίες εργαζόμενων για εντολές που έλαβαν απο πολιτικά πρόσωπα εκείνες τις ημέρες.
Τίποτα απο όλα δεν θα έχει συμβεί ΑΝ απο την πρώτη στιγμή δεν γίνονταν τόσα λάθη και τέτοιοι απαράδεκτοι χειρισμοί στον τόπο του εγκλήματος, ΑΝ η έρευνα ήταν σωστή, ΑΝ δεν κυριαρχούσε η λογική "ουσία είναι η επικοινωνία".
Τα Σωματεία θα πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτά τα λάθη, που αφορούν πολιτικά προϊστάμενους και τις εντολές που έδιναν τόσο πριν όσο και τις ημέρες του εγκλήματος, που οδήγησαν στα μεγάλα κενά στην έρευνα.
Όσοι είχαν και έχουν δεσμεύσεις με αυτό το σύστημα εξουσίας, το ξέρουμε, θα δυσκολευτούν.
Αλλά αυτά έχει ο εναγκαλισμός με αυτά τα κέντρα εξουσίας. (Ωραία λέξη ο "εναγκαλισμός"- το ξαναγράφουμε).
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών
Υ.Γ. Η Hellenic Train ακόμα δεν έδιωξε τον συνταξιούχο που περιύβριζε δημόσια τους νεκρούς μας, καλλιεργώντας την θεωρία του ανθρώπινου λάθους τις ημέρες του εγκλήματος.
Προφανώς στην Διοίκηση της δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην Ελληνική Κοινωνία σε σχέση με τα Τέμπη ενώ η σιωπή της Εταιρείας για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα για τα πραγματικά αίτια του εγκλήματος των Τεμπών, έχει συμβάλει τα μέγιστα στον αποπροσανατολισμό απο αυτά.
Τα πάντα όμως άλλαξαν μετά τα χτεσινά συλλαλητήρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου