Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Όταν η διαστρέβλωση γίνεται επιστήμη ( με αφορμή άρθρο του Ριζοσπάστη για την θέση του για τον σιδηρόδρομο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ με Δελτίο Τύπου απαντά σε χτεσινό  δημοσίευμα του Ριζοσπάστη και κάνει λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση για το θέμα>Με έκπληξη διαβάσαμε στο σημερινό (3/12/2014) φύλλο του «Ριζοσπάστη» το ρεπορτάζ της εφημερίδας που αφορά τη συζήτηση στην 3η συνεδρίαση της επιτροπής
Παραγωγής και Εμπορίου επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων:  «Ρυθμίσεις Θεμάτων Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Δημόσιων Έργων».

Μόνο θλίψη προκαλεί η προσπάθεια της εφημερίδας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας πως «ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και «Ανεξάρτητοι Βουλευτές» επιφυλάχθηκαν» επί του νομοσχεδίου και μόνο το ΚΚΕ τάχθηκε κατά.
Αν έκανε απλά τον κόπο ο συντάκτης του «Ρ» να διαβάσει τα πρακτικά της συζήτησης ή να την παρακολουθήσει, εύκολα θα διαπίστωνε πως η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου, τόνισε ξεκάθαρα ότι τα άρθρα που αφορούν τον ΟΣΕ αρκούν από μόνα τους για να καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το παρόν πολυνομοσχέδιο επί της αρχής.  
Ελπίζουμε η εφημερίδα να κατανοήσει το… λάθος της και να επανορθώσει σύντομα. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το στέκι της έλξης δημοσιεύει και το επίμαχο σημείο απο τα πρακτικά της Βουλής.





1 σχόλιο:

  1. To επίμαχο σημείο απο τα πρακτικά της Βουλής που παραθέτει το στέκι της έλξης αφορά την συζήτηση στις 2.12.2014.
    Το "δεν επιφυλασόμεθα πλέον" της Ουζουνίδου δεν σας προβληματίζει;
    Στις 2/12/2014 έγινε η τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής.Η πρώτη έγινε στις 27/11/2014 στην οποία η Ευγενία Ουζουνίδου είπε "επιφυλασόμαστε για το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο και θα αποφανθούμε και επί των άρθρων και συνολικά".

    Ζαφείρης Βελλής
    ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών , Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και του ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών

    ΑπάντησηΔιαγραφή