Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τα οικονομικά βοηθήματα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επανερχόμαστε για δεύτερη φορά στο θέμα έχοντας διασταυρώσει καταγγελίες που μας ήρθαν και πάλι και  κάνουν λόγο για χορήγηση βοηθημάτων ανάλογα με την ....περίπτωση του αιτούντος.Καλούμε την ΠΟΣ, να τοποθετηθεί για το θέμα.

Αναλυτικότερα οι καταγγελίες αφορούν για 

Περιπτώσεις που για ίδιες ασθένειες έχουν χορηγηθεί βοηθήματα, ενώ για άλλους με το ίδιο πρόβλημα υπήρχε αρνητική εισήγηση.
Περιπτώσεις με ασθένειες που σηκώνουν μεγάλη συζήτηση για το αν τελικά χρήζουν βοηθήματος και διάφορα άλλα ....
Λόγος γίνεται για συνδικαλιστικά παιχνίδια προς άγραν ψήφων , ενώ  οι καταγγελίες αναφέρουν ότι για τα βοηθήματα υπάρχει ΦΕΚ που θα μπορούσε να προσδιορίζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τις χορηγήσεις τους, μόνο που αυτό δεν έχει ληφθεί υπόψη για άγνωστους λόγους.
Στο στέκι της έλξης γνωρίζουμε ότι ΕΠΙΣΗΜΑ  έχει ζητηθεί ήδη η αντικατάσταση 2 μελών της επιτροπής που αποφάσιζαν για τις χορηγήσεις ενώ η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι αφού οι καταγγέλοντες είναι διατεθιμένοι να προχωρήσουν περαιτέρω το θέμα σφόδρα ενοχλημένοι απο την κατάσταση που επικρατεί.
Θυμίζουμε ότι το στέκι της έλξης είχε γράψει στις 17 Σεπτεμβρίου για το θέμα 

Θεωρούμε πως όσοι έχουν αποδεδειγμένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ΙΣΟΙ απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Περιμένουμε να αποδείξει έμπρακτα η Διοίκηση ότι αυτό ισχύει και ότι δεν γίνονται διακρίσεις όπως μας καταγγέλθηκε.

Δυστυχώς και παρά τα όσα γράψαμε τότε οι καταγγελίες συνεχίζονται.
Απο την πλευρά μας ξεκαθαρίζουμε ότι αν συνεχιστεί το θέμα που δημιουργεί αδικίες σε βάρος συναδέλφων μας , θα επανέλθουμε και δεν θα είμαστε διόλου ευχάριστοι με ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους.

Καλούμε την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών να δεί ΑΜΕΣΑ το θέμα.

Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου