Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Αχ, αυτός ο Κυριάκος. Μπλόκαρε την επαναφορά εργαζομένων στον ΟΣΕ!

Σε κακό μπελά έως και… "εχθρό" του σιδηροδρόμου τείνει να εξελιχθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί που όλα έδειχναν έτοιμα, το εν λόγω υπουργείο ακούγεται ότι μπλόκαρε τροπολογία για την επαναφορά σιδηροδρομικών σε ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ που είχαν υπαχθεί στο
καθεστώς των υποχρεωτικών μετατάξεων.


Αν και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ήταν υπέρμαχο της τροπολογίας, γνωρίζοντας ότι και οι 3 εταιρείες λειτουργούν στο… όριο, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν αρνητικό, τονίζοντας ότι «στις σιδηροδρομικές εταιρείες δεν έχει γίνει καν αξιολόγηση»! 

Αν πέρναγε η τροπολογία, υπολογίζεται ότι θα επέστρεφαν στον ΟΣΕ 70-80 άτομα, στην ΕΕΣΣΤΥ 30 και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ 35.

metaforespress.gr

4 σχόλια:

  1. Φάτε τον στη μάπα, όσοι τον ψηφίσατε το '12. Κι αυτόν και το σόι του και το κόμμα που τον έχει μέσα.Όλοι τους την ίδια μούρη έχουν. Χέσ.... ο κάθε Μητσοτάκης (by Siemens) για το σιδηρόδρομο, τη στιγμή που η Αγία Οικογένεια ήταν, είναι και θα είναι, ο προστάτης των Αυτοκινητιστών. Θυμηθείτε τη μεταφορά αδειών από τα ΚΤΕΛ της Κρήτης στην Αθήνα, το 1964-65, τι έγινε με τα εισιτήρια Λουτρακίου, Ναυπλίου και Χαλκίδας, το 1992-93, πώς απαξίωσε τον Προαστιακό Λαυρίου το τσιράκι τους ο Κωστής Χατζηδάκης... Κι από πάνω θεωρεί ότι έχει το ηθικό ανάστημα να απολύσει αυτούς που προσέλαβε ο πατέρας και η αδελφή του!!! Με ύφος χιλίων πιθήκων τονίζει την αναγκαιότητα και την αποφασιστικότητά του να κάνει τις κάποιες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, ως το τέλος του χρόνου. Ή το τέλος του Μνημονίου!. Ξαναψηφίστε τον, Άξιος! Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα σωστά τα παραπάνω.....συμπληρώνω τον δασκαλό τους .......ξέρεις κατι για τον Στέφανο Μάνο ;;;;;

      Διαγραφή
  2. Να κάνει μια συνεδρίαση στην Συγγρού οι ΔΑΚΙΤΕΣ ή πως τους λένε " η Νέα Έλξη¨ .
    Και να πάρει τον λόγο ο Πρόεδρος και να πεί. Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η παρεούλα του στην έλξη.Αυτοί φταίνε για όλα.
    Μετά θα μιλήσει ο αετός.Θα πεί εγώ δεν είμαι ΔΑΚΕ, δεν είμαι ΝΔ κ καταγγέλλω τον Μητσοτάκη.
    Θα γελάσουν όλοι δυνατά και θα πάνε μετά για σουβλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πως θα καταληξουμε στο ο Γενιδουνιας φταιει ?καπου εκει αναμεσα στα σουβλακια και τις μπυρες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή