Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καταγγελία της ΑΣΚΕ για το στέκι της έλξης

Επειδή εδώ όλα γράφονται δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΑΣΚΕ για το blog μας και φυσικά δίνουμε και την απάντηση μας.Διαβάζουμε : 
Σήμερα την 18/12/2015 και ώρα 09:48πμ  αναρτήθηκε από το στέκι της έλξης blog με διαχειριστές κατά δηλωσή τους τον πρόεδρο και τον ταμία της ΠΕΠΕ κείμενο το οποίο ψευδώς εμπλέκει την ΑΣΚΕ σε υπερψήφιση αναστολής κινητοποιήσεων (και μάλιστα διαχρονικά!! ) Την θέλει μάλιστα το
 συγκεκριμένο κείμενο να βρίσκεται και σε  συνεργασία με την ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ για το θέμα!!.(Επίσης το ίδιο έπραξαν και 2 σχολιαστές στο συγκεκριμένο blog που πιστεύουμε ότι παραπλανήθηκαν από την συκοφαντική ανάρτηση)
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι:
Η ΑΣΚΕ από την ίδρυση της εως και σήμερα δεν έχει ψηφίσει ΠΟΤΕ αναστολή κινητοποιήσεων.
Η ΑΣΚΕ από την ίδρυση της  έως και σήμερα δεν έχει προτείνει ΠΟΤΕ αναστολή κινητοποιήσεων
Η ΑΣΚΕ από της ίδρυση έως και σήμερα δεν έχει συνεργαστεί ΠΟΤΕ με την ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ για αναστολή κινητοποιήσεων
Στην σημερινή συνεδρίαση του  Σ.Τ.Α  στο ξενοδοχείο ΟΣΚΑΡ ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ και τους διαχειριστές του συγκεκριμένου blog να προχωρήσουν σε διόρθωση του κειμένου  για την  αποκατάσταση της αλήθειας αλλά αντί για αυτό  απλά έβαλαν μόνο την δήλωση του Ζαφείρη Βελλή ( στο τέλος του κειμένου )  που επιβεβαιώνει οτι η ΑΣΚΕ ποτέ δεν ψήφισε αναστολή κινητοποιήσεων χωρίς  όμως  καμία διόρθωση στο κείμενο

ΑΣΚΕ

Δικό μας σχόλιο

Συνάδελφοι της ΑΣΚΕ, το στέκι της έλξης έγραψε ότι η ΑΣΚΕ στο παρελθόν έχει συμφωνήσει για αναστολή κινητοποιήσεων σε ένδειξη καλής θέλησης ενόψει συνάντησης του Σωματείου με την πολιτική ηγεσία.
Αυτό μας έγινε γνωστό και απο συναδέλφους και αυτό γράψαμε.
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση σας και θα ψάξουμε τα πρακτικά (αν υπάρχουν πρακτικά βέβαια γιατί απο το 2004 κ μετά δεν υπάρχουν και μέχρι το 2014) των συνεδριάσεων για να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει.
Για αυτό και δεν σβήσαμε την τοποθέτηση μας αλλά αντίθετα βάλαμε σαν σχόλιο την άποψη του Ζαφείρη Βελλή στην ίδια ανάρτηση.
Όπως πάντα το στέκι της έλξης, δημοσιεύει την καταγγελία της παράταξης σας.
ΓΙΑΤΙ εδώ ΟΛΑ δημοσιεύονται και για αυτό άλλωστε το στέκι είναι το κορυφαίο ενημερωτικό blog για τα συνδικαλιστικά σιδηροδρομικά δρώμενα.

1 σχόλιο:

  1. Σφυρι καλει δρεπανι οβερ.ειπαμε γνωστα τα παιχνιδακια της ασκε.δεν αναφερεται πουθενα στο σχολιο μου οτι ψηφισε υπερ αναστολης κινητοποιησεων ουτε τπτ απ οσα καταγγελει.παρ ολα αυτα επελεξε να το μεταφρασει οπως της αρμοζει.επισης εννοειται οτι αφορμη για το σχολιο ηταν το κειμενο του στεκιου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με επηρεαζει κιολας στο τι θα γραψω.αλλωστε γνωστες οι δρασεις και κινησεις των παραταξεων του χωρου μας.δεν περιμενα το στεκι για να σχηματισω αποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή