Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερησία Διάταξη


Ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας έστειλε κ δημοσιεύουμε την ημερήσια διάταξη του ΔΣ που συνεδριάζει αύριο στην Καρολου. Διαβάζουμε :

1.  Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1508/15 «για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια καυσίμων κίνησης για το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε.-Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρεία Πετρελαιοειδών». 
2. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού Δ-1509/15 «για την ανάδειξη  αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του Τροχαίου Υλικού για τους Διαπεριφερειακούς συρμούς του άξονα Πειραιώς-Αθηνών προς Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Καλαμπάκα καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στο Μηχανοστάσιο του Α.Ι. Ρέντη, στο Γ.Τ.Τ. 1 (Σίνα), στο Θριάσιο Πεδίο και στο Ικόνιο» στην εταιρεία «ΜΠΙΜΠΙΖΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.». 
3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού «για την ανάδειξη  αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού λεωφορείων, Τροχαίου Υλικού και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην Κεντρική Ελλάδα».
4. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού με δημοσίευση «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών πετρελαιοδοτήσεων για το Μηχανοστάσιο Αγίου Ιωάννη Ρέντη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
5. Έγκριση όρων Σύμβασης Παροχής Ανεξάρτητων Υπηρεσιών Εσωτερικού Ελεγκτή, σύμφωνα με την από 03/11/2015 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας (ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.).
6. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης».  
7. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.
  Για την ακρίβεια,                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  Δ.Σ.
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                   ΚΑΙ 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου