Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

O Θανάσης Λεβέντης για την ανάρτηση μας για τις προαγωγές - Δικό μας σχόλιο

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Με αφορμή την επικοινωνία που πολλοί συνάδελφοι είχαν μαζί μου, καθώς διάβασαν στο blog «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ», ότι μετά από «απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες», προκηρύχθηκαν οι
θέσεις της ιεραρχίας Προϊσταμένων Υπηρεσιών, Τμηματαρχών, Τομεαρχών, κ.λ.π. του ΟΣΕ, θέλω να πληροφορήσω υπεύθυνα και ΕΠΩΝΥΜΑ, όλους τους συναδέλφους,  ότι τέτοια απόφαση ή εγκύκλιος δεν υπάρχει. 


Είμαι βέβαιος ότι στις διαδικασίες προαγωγών (όταν προκηρυχθούν) , θ’ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες και κανονιστικές διαδικασίες που προβλέπονται.

Είναι γνωστή άλλωστε η πάγια θέση της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων, για επαναφορά του συστήματος προαγωγών όπως προέβλεπε ο ΓΕΚΑΠ που καταργήθηκε με το ν.3891/2010.

Ενδιαφέρον θα έχει η θέση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΜΕΔΙ και της Διοίκησης του ΟΣΕ, αν υιοθετούν ή όχι τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και των εργαζομένων στο χώρο.

  Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο που η ΕΝΟΤΗΤΑ και η δημιουργική παρουσία όλων μας, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το μέλλον της δουλειάς μας, δεν χωράνε μικρό-παραταξιακές σκοπιμότητες λόγω των επικείμενων εκλογών στους δυο μεγάλους Συλλόγους του χώρου μας: Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών «Λαρισαϊκός» και Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος.


Θανάσης Λεβέντης
Μέλος ΔΣ ΟΣΕ
Εκπρόσωπος εργαζομένων


Δικό μας σχόλιο

Σεβόμαστε την τοποθέτηση του συναδέλφου (κ φίλου) Θανάση, όμως θα επιμείνουμε στο ότι η ανάρτηση μας είναι απόλυτα διασταυρωμένη.
Το στέκι της έλξης δεν θα έκανε ποτέ τέτοια ανάρτηση αν δεν είχε σε πλήρη γνώση όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Αυτό που εμείς δεν καταλαβαίνουμε είναι πως οι προαγωγές επηρεάζουν τις εκλογές των Σωματείων και γιατί υπάρχει αυτή η ανησυχία στους κόλπους του σιδηροδρομκού συνδικαλιστικού κινήματος.
Εκτός ΑΝ μέσω των προαγωγών διαμορφώνονται αποτελέσματα οπότε θα πρέπει να πούμε πολλά για το παρελθόν του συνδικάτου μας και πως σε αυτό διαμορφώνονταν πλειοψηφίες.

Η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών - Το στέκι της έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου