Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Συνάντηση με στελέχη είχε σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ .

Αναδημοσίευση απο τα Σιδηροδρομικά Νέα.
Συνάντηση με στελέχη του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη ειχε ο Διευθύνον Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Πετράκης, με αφορμή την άφιξη του στην πόλη προσκεκλημένος ενός συνεδρίου. Στην σύσκεψη τέθηκαν όλα
τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον σιδηρόδρομο.
Ο κ. Πετράκης σε ερώτηση μας
για το θέμα της έλλειψης προσωπικού ανέφερε ότι εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 35 υπαλλήλων και γίνονται προσπάθειες για την επιστροφή μεγάλου αριθμού μεταταγμένων σιδηροδρομικών. Επίσης ο Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΣΕ μας πληροφόρησε ότι συστάθηκε ομάδα από στελέχη του οργανισμού που θα συντάξει το τριετές επιχειρησιακό σχέδιο του Οργανισμού, αξιοποιώντας το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.


Απο τα Σιδηροδρομικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου