Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Δείτε τον μηχανοδηγό να σώζει τους επιβάτες (video)

Μια εικόνα που δείχνει τι τραβάμε καθημερινά οι μηχανοδηγοί.Σε τέτοιες συγκρούσεις μηχανοδηγοί έχουν χάσει την ζωή τους.
Συνάδελφος στην Πολωνία αντέδρασε με τον πιο απίστευτο τρόπο όταν είδε ότι θα συγκρουόταν με όχημα πάνω στις γραμμές. Η αντίδραση του μηχανοδηγού κάπου στην Πολωνία είναι πραγματικά πρωτοφανής και μοναδική στα χρονικά.

Ο ηρωικός οδηγός, βλέποντας ότι οδεύει προς ένα όχημα το οποίο έχει ξεμείνει πάνω στις γραμμές και δεν μπορεί να αποφύγει την σύγκρουση, αφήνει το τιμόνι και τρέχει πίσω στον χώρο των επιβατών.

Εκεί όχι μόνο τους ειδοποιεί αλλά φροντίζει και να τους δώσει οδηγίες πως να καλυφθούν ώστε να μην χτυπήσουν από την σύγκρουση. Το περιστατικό καταγράφεται από πολλές κάμερες μέσα στο τρένο, οι οποίες δείχνουν ότι τελικά δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα, γιατί η εξέλιξη της σύγκρουσης δεν ήταν τόσο δραματική.

Όμως όπως και να έχει ο συγκεκριμένος οδηγός είναι παράδειγμα προς μίμηση σε ότι αφορά την εκτέλεση του καθήκοντός του τόσο οι επιβάτες όσο και η υπηρεσία του τον επιβράβευσαν για αυτή του την απίστευτη αλλά και τόσο ανθρώπινη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου