Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Και οι Δανοί μηχανοδηγοί δίπλα στον αγώνα μας

Συνεχίζονται οι επιστολές συμπαράστασης στον αγώνα του Σωματείου μας για ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας. Σειρά είχε το Σωματείο των Δανών μηχανοδηγών που με επιστολή του αναφέρει.
Αγαπητέ Πρόεδρε Γενιδούνια,  συνάδελφοι,

Στην συνάντηση μας στην Βαρσωβία γίναμε μάρτυρες των σοβαρών προβλημάτων αναφορικά με
την ασφάλεια και τον αγώνα σας για την αντιμετώπιση τους σε καθημερινή βάση.

Βρίσκουμε σοβαρά ανησυχητικό το ότι οι πολιτικοί και οι ηγεσίες των εταιρειών δεν λαμβάνουν υπεύθυνες αποφάσεις σχετικά με την ασφάλεια τόσο των μηχανοδηγών όσο και των συναδέλφων και των επιβατών.
Με αυτή την επιστολή το Σωματείο Σιδηροδρομικών Δανίας εκφράζει την απόλυτη στήριξη του στον αγώνα σας και στους Έλληνες συναδέλφους μας. Υποστηρίζουμε σθεναρά τις κινητοποιήσεις σας για ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας.Και ελπίζουμε αυτές οι κινητοποιήσεις να αποτελέσουν ένα ισχυρό σήμα για τις υπεύθυνες ηγεσίες,προκειμένου να επανέλθουν στην κοινή λογική και τραγικά δυστυχήματα όπως αυτά της 13ης Μαίου να αποτραπούν στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Henrik Horup

Πρόεδρος Σωματείου Δανών Σιδηροδρομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου