Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση ΓΣΕΕ για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ

Χρειάστηκε μόλις λίγες ώρες μετά την ανάρτηση μας για να εμφανιστεί η ΓΣΕΕ για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΕΣΣΤΥ!!! Διαβάζουμε την ανακοίνωση της >
Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα
της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, η οποία προχωρά την ερχόμενη Δευτέρα σε τρίωρες στάσεις εργασίας και την Τρίτη σε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης να πουλήσει αντί πινακίου φακής, τον ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο της χώρας μας, στον ιταλικό κρατικό σιδηρόδρομο. 
Μετά την οριστική πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τώρα το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά και στην πώληση της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, οδηγώντας στην ουσία τον ιταλικό κρατικό σιδηρόδρομο να έχει το μονοπώλιο στη χώρα μας, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για το επιβατικό κοινό όσο και για τους εργαζόμενους. 
Εκτός από την εκποίηση του δημοσίου πλούτου που αποτελεί μείζον θέμα, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το τίμημα αγοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και του ποσού που αναμένεται να αγοραστεί η ΕΕΣΣΤΥ, η πώληση είναι επιζήμια και για το ελληνικό δημόσιο. 
Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που αγωνίζονται για ενιαίο, σύγχρονο και δημόσιο σιδηρόδρομο. Ένα σιδηρόδρομο στον οποίο θα διασφαλίζεται το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και στον οποίο θα έχουν όλοι πρόσβαση με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου