Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ο.... Τερζόγλου για την αφίσα της +ΣυνΕξέλιξης - Ένα δικό μας σχόλιο

Αριστερά η αφίσα της +ΣυνΕξέλιξης που έχει τρελάνει στο συνδικαλιστικό κατεστημένο και παρακάτω το σχόλιο του Τερζόγλου που ...αναπαρήγαγε στα social media και η... ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών!! Ζούμε μεγάλες στιγμές !!!!
Διαβάζουμε το σχόλιο του ....Τάκη>
Η επιτομή του νεοφασισμού όπως εκφράζεται από
μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο σιδηρόδρομο. Είναι εκείνοι οι τυχοδιώκτες σαλτιμπάγκοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τσίπρα και γέμισαν ασφυκτικά τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, όταν μύρισαν νέα κουτάλα. Σαν λιμασμένα όρνια έπεσαν πάνω στο νέο φαγοπότι, ξεσκίζοντας σαν ύαινες μαζί με την ηγεσία τους κάθε όραμα της αριστεράς και του λαού.

 Σαν ολετήρες εκδικήθηκαν πρώτα τους εαυτούς τους γι αυτό που είναι και μετά έπεσαν πάνω στους αντιπάλους τους. Ιδεολογικό πόλεμο δεν μπορούν να κάνουν γιατί είναι άδειοι και κατέχονται από πολιτική ιδιωτεία. Κάνουν πόλεμο φθοράς και συκοφαντίας. Και επειδή κορέστηκαν στη λάσπη, άρχισαν τον προσωπικό πόλεμο μέχρι εξαφάνισης. Σε λίγο θα καίνε φωτογραφίες των αντιπάλων τους στις πλατείες.

 Αναφέρομαι στην τελευταία αφίσα που έβγαλαν Συριζαύγουλα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει των εκλογών τους και την κυκλοφορούν με το γνωστό καθεστωτικό θράσος τους. Δεν θα την αναδημοσιεύσω κι εγώ βέβαια. Όποιος θέλει μπορεί να τη δει στο αυριανικό και προβοκατόρικο blog του ΣΥΡΙΖΑ/Δικτύου Σιδηροδρομικών με την επωνυμία "το στέκι της έλξης". 

Στην αφίσα λοιπόν αυτή, δηλώνεται ξεκάθαρα ότι ο αντίπαλος τους δεν είναι κάποιου είδους πολιτική με την οποία διαφωνούν. Αντίπαλος τους δεν είναι κάποια πολιτική ή συνδικαλιστική παράταξη. Αντίπαλος τους είναι ... τρία πρόσωπα! Τρία πρόσωπα είναι ο αντίπαλος τους και καλούν τα μέλη του σωματείου τους, με ένα τεράστιο Χ να διαγράψουν αυτά τα τρία πρόσωπα που φυσικά δεν ανήκουν κάν στο σωματείο τους. Ποιοί είναι αυτοί; Ο Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΕ συνάδελφος Νίκος Κιουτσούκης. Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ συνάδελφος Παναγιώτης Παρασκευόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣ συνάδελφος Παρασκευάς Πουρλιάγκας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει με τη συμπαράσταση όλων μας και μία προσωπική μάχη. 

Αυτές οι τρείς φωτογραφίες "κοσμούν" την αφίσα τους και οι μηχανοδηγοί πρέπει να τους διαγράψουν. Με ποιόν τρόπο άραγε; Καλώ το Δίκτυο Σιδηροδρομικών να πάρει θέση. Καλώ τις συνδικαλιστικές παρατάξεις να πάρουν θέση. Καλώ τη Διοίκηση της ΠΟΣ να πάρει θέση. Όσοι στηρίζουν τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση στο σ.κ. των σιδηροδρομικών. Καλώ τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση. Αυτό οραματίζεται; Όποιος κλείσει τα μάτια του στην ατομική και προσωπική στοχοποίηση, είναι συνένοχος.

Δικό μας σχόλιο 

Ότι θα έφτανε η ΔΑΚΕ να αναπαράγει σχόλιο του δήθεν ριζοσπάστη Τερζόγλου το 2018, του συνδικαλιστή που εκπροσωπούσε την Αριστερά μέχρι το 2013 απο θέσεις καίριας ευθύνης (με την Αυτόνομη Παρέμβαση κυρίως) στον σιδηροδρομο  για να χτυπήσει την +ΣυνΕξέλιξη είναι πραγματικά κάτι πρωτόγνορο και δείχνει ότι το συνδικαλιστικό κατεστημένο θα επιστρατεύσει ακόμα και τα φαντάσματα του παρελθόντος για να διαμορφώσει αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές μας.
Μόνο που όσα περισσότερα φαντάσματα επιστρατεύει το κατεστημένο τόσο περσότερο ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η +ΣυνΕξέλιξη.
Γιατί οι μηχανοδηγοί βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη την προσπάθεια που κάνει όλο το κατεστημένο,κατεστημένο δεκαετιών ενάντια στην δράση του Σωματείου μας,που εκπροσωπεί σήμερα απο θέση ευθύνης η +ΣυνΕξέλιξη!
Ο Τερζόγλου επιστρέφει τα "δανεικά" στον Κιουτσούκη, καθώς η ΔΑΚΕ μαζί με την ΠΑΣΚ τον έχρησαν παρατηρητή στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας δίνοντας του μάλιστα ΟΛΑ τα προνόμια θέσης στο Προεδρείο,όταν αυτός αποχώρησε απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημα του να ηγηθεί της παράταξης.
Ο Τερζόγλου και ο κάθε συνδικαλιστής- τυχοδιώκτης  τύπου Τερζόγλου, αποτελούν μέρος του προβλήματος στο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.
Αποτελούν το άλλοθι στα εγκλήματα που διέπραξαν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ στον σιδηρόδρομο και η διαχρονική του συνεργασία με αυτές,αποδείχτηκε τόσο με την αναπαραγωγή των ανακοινώσεων του απο τον επίσημο χώρο της ΔΑΚΕ στα Social Media (δείτε παρακάτω) όσο και με την τοποθέτηση του στην θέση του παρατηρητή στο Προεδρείο της ΠΟΣ κατά παράβαση του καταστατικού της Ομοσπονδίας.
Θυμίζουμε ότι η ΠΑΣΚ και η ΔΑΚΕ σε πρόσφατη άλλη διάσπαση σε παράταξη στην Ομοσπονδία ΔΕΝ πρότειναν στο συνάδελφο που διαχώρισε την θέση του,θέση "παρατηρητή"
Αποδεικνύοντας ότι λειτουργούν τυχοδιωκτικά και οπορτουνιστικά σε πολιτικό επίπεδο,χωρίς ίχνος συνέπειας.

Τάκη Τερζόγλου η +ΣυνΕξέλιξη σε ευχαριστεί για την διαφήμιση!
Η αφίσα έχει γίνει ανάρπαστη!

2 σχόλια:

  1. Ρε Γενιδούνια παραγγελία τους εχεις;
    Μια μέρα πριν τις εκλογές αν ανεβάσεις τα σχόλια του Κιουτσουκη, του Τερζογλου και του Ναθαναηλίδη εναντίον σου θα κανείς παρέλαση αγόρι μου. Τέτοια παράσημα συνδικαλιστικά ποιός άλλος έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τέτοια διαφημηση απο τον παρατηρητή δεν το περίμενα Κώστα τον πληρωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή