Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Φ. Τσαλίδης: Στα εγκαίνια της ΔΕΘ θα παρουσιαστεί το «Ασημένιο Βέλος» (audio)

Ακούστε το ηχητικό 

«Το «Ασημένιο Βέλος» θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι Θεσσαλονικείς αφού θα βρίσκεται στη πόλη τους κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ», αυτό δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή GPS με τον Θάνο Σιαφάκα ο διευθύνων σύμβουλος της Τραινοσέ, Φίλιππος Τσαλίδης.

Ο κος Τσαλίδης συμπλήρωσε πως το συγκεκριμένο τρένο θα φτάνει την ταχύτητα των 200 χλμ και θα διανύει την απόσταση Αθηνα-Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 20 λεπτά. Ωστόσο, το «Ασημένιο Βέλος» θα μπει κανονικά στη διαδικασία των δρομολογίων απο το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Τέλος, κος Τσαλίδης επεσήμανε πως στα επόμενα 3 με 5 χρόνια θα βρίσκεται στη χώρα και το «Κόκκινο Βέλος», το οποίο θα ξεπερνά τα 300χλ. την ώρα.



Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου