Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Παρέμεινε υπουργός Μεταφορών ο Χρήστος Σπίρτζης, δεν μετακινήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών


Παρέμεινε υπουργός Μεταφορών ο Χρήστος Σπίρτζης, αφού δεν μεταπήδησε στο υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο ανατέθηκε – τελικά – στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος μάλιστα έχει ως υφυπουργό Εσωτερικών την πρώην υφυπουργό Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


Ο Χρ. Σπίρτζης, όπως ο Νίκος Παππάς και ο Αλ. Χαρίτσης εμφανίζονταν ως πιθανοί αντικαταστάτες του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή της ημέρας, η μετακίνηση του Χρ. Σπίρτζη στο υπουργείο Εσωτερικών φάνταζε αρκετά πιθανή, ενώ στο “τραπέζι έπεσε” η ενσωμάτωσή του με το υπουργείο Μεταφορών, σύμφωνα με πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ.

Τελικά, ο υπουργός Μεταφορών διατήρησε το χαρτοφυλάκιό του, όπως ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου