Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Τηλεδιοίκηση Λάρισας : Θέμα ημερών η επαναλειτουργία της

Μετά απο 4 χρόνια (η φωτό απο το 2018) , η Τηλεδιοίκηση Λάρισας αναμένεται  να επαναλειτουργήσει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει
επιθεώρηση του χώρου (εκεί που στεγαζόταν και η προηγούμενη τηλεδιοίκηση Λάρισας)  από τις Διοικήσεις των εμπλεκόμενων Οργανισμών, ενώ μέχρι τις 16 Αυγούστου το σύστημα πρέπει να έχει δοθεί σε πλήρη λειτουργία γιατί δρομολογείται ένα επιπλέον τρένο στον Άξονα Αθήνα -Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με επίσημα έγγραφα του ΟΣΕ η Τηλεδιοίκηση Λάρισας είχε τεθεί εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019 μετά απο πυρκαγιά σε σημείο πλησίον της περιοχής  Ζάχαρη Λάρισας. 

Το έγκλημα των Τεμπών με τους 57 νεκρούς  και η αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών του απο το Σωματείο των Μηχανοδηγών, θέσεις της ΠΕΠΕ που επιβεβαιώθηκαν απο 3 πορίσματα,  ανάγκασαν τους υπευθύνους να δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα που τόνιζαν χρόνια τώρα οι μηχανοδηγοί. 

Σε άλλες περιπτώσεις θα πανηγυρίζαμε για ένα τέτοιο γεγονός. 

Μετά τα Τέμπη, υπάρχει θυμός και περισυλλογή. 

Ελπίζουμε οι πληροφορίες μας να επιβεβαιωθούν και την επόμενη εβδομάδα το σύστημα να μπεί σε λειτουργία. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου