Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων για τον προαστιακό του Λουτρακίου (εναντίον της ΕΡΓΟΣΕ στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης)

Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για τον προαστιακό του Λουτρακίου  

Προς : 


Γενικό Επιθεωρητή  Δημόσιας Διοίκησης 

τ. Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων

τ. Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Μεταφορών

Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε  ότι, 

η ΕΡΓΑ.ΟΣΕ Α.Ε. ( ΑΦΜ 094440109 -ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών), παρά την 128  ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Λουτρακίου, που ελήφθη στις 25-10-2022, τόσους μήνες μετά από την βροντερή απαίτηση της κοινωνίας, ΔΕΝ έχει  παρουσιάσει τελικό χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου,  «Κανονικοποίηση της υφιστάμενης μονής σιδηροδρομικής γραμμής Ισθμού Λουτρακίου με ηλεκτροκίνηση» (Α.Δ. 1509) Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71346, που χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του  υπουργείου  «Υποδομές Μεταφορές, Περιβάλλον &, Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» .

Έργο που σημειωτέον, μολονότι εκκίνησε τον Ιούνιο του 2019 και έπρεπε να παραδοθεί τον 12ο του 2020, μέχρι σήμερα παρέλκει ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΑ! 

Παρακαλούμε, για τις προβλεπόμενες ενέργειες σάς , ώστε για λόγους διαφάνειας και νομιμότητας να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου για να ενημερωθεί στην συνέχεια  και ο κόσμος για το timing παράδοσης του εν θέματι,  προς εξυπηρέτηση της κοινωνίας.

Φυσικά είμαστε στην διάθεση σας για κάθε συνεργασία και κάθε περαιτέρω διευκρίνιση...

  Οι υπογράφοντες για την πρωτοβουλία πολιτών και φορέων που αριθμεί 2500 υπογραφές: 

(τα ονόματα είναι στην διάθεση μας για του blog ωστόσο δεν δημοσιεύονται για  τους γνωστούς λόγους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου