Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΟΣΕ : Πάμε & όπου βγεί - Θα ήταν ένα ακόμα "ανθρώπινο" λάθος

 Με "προφορικές διαβεβαιώσεις"  απο την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία έδωσε εντολή ο ΟΣΕ για την γραμμή ελευθέρας σε μηχανές που θα πήγαιναν σε σταθμό και στην συνέχεια θα μετέφεραν βαγόνια με πετρέλαιο (!!!)  χτες σε  Θράκη και 'Εβρο και  βρέθηκαν κυριολεκτικά μέσα στην φωτιά
που καίει την περιοχή 3 μέρες τώρα, με ανυπολόγιστες καταστροφές. 
Το ποτήρι της αγανάκτησης πλέον ξεχείλισε για την Διοίκηση του ΟΣΕ, που επικεφαλής της είναι ένας  συνταξιούχος  που το μεγάλο "εγώ" του, δεν του επιτρέπει να δεί κατάματα την αλήθεια. 

Εχθές τέθηκαν  σε κίνδυνο οι ζωές των μηχανοδηγών, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους υπευθύνους. 

Αδιαφόρησαν για την ζωή των συναδέλφων μας και μάλιστα έδωσαν με ευκολία την εντολή να ξεκινήσει το τρένο σε μια περιοχή που είναι γνωστά   και πολύ  σοβαρά προβλήματα με την βλάστηση πλησίον της υποδομής ενώ τα συνέργια γραμμής είναι αποψιλωμένα από προσωπικό. 

Και επειδή εμείς εικόνες με δακρυσμένους Διοικητές,  δεν θέλουμε να ξαναδούμε και κυρίως δεν θελουμε να ξαναζήσουμε την απώλεια συναδέλφων μας ή επιβατών, ενημερώνουμε ότι το Σωματείο των Μηχανοδηγών εξετάζει σε ποιες Νομικές ενέργειες μπορεί να προχωρήσει - κατά παντός υπευθύνου -για το χτεσινό συμβάν, ενώ θα σταλεί και ενημερωτικό στην πολιτική ηγεσία που εποπτεύει τον ΟΣΕ. 

Αυτήν την στιγμή συγκεντρώνεται το απαραίτητο υλικό, απο το οποίο προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα ΚΑΙ για την επάρκεια γνώσης των Κανονιστικών Διαδικασιών αλλά κ εμπειρίας στο πεδίο. 

Τα ψέματα για όσους  Διοικούν τον ΟΣΕ και είτε είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις μετά τα Τέμπη, είτε είναι συνταξιούχοι, είτε είναι ...."άΡιστοι Συνδικαλιστές",  ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου