Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Mάχη των συναδέλφων στα αποδεκατισμένα συνεργεία του ΟΣΕ

 Κόντρα στο καθεστώς αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας που διοικεί σήμερα τον ΟΣΕ (και ενοχλείται απο το στέκι), οι συνάδελφοι μας στα αποδεκατισμένα συνεργεία γραμμής δίνουν την μάχη της καθημερινότητας. 

Σήμερα στον Αλίαρτο για την αποκατάσταση ζημιάς στο δίκτυο ηλεκτροκίνησης που προκλήθηκαν χτες, χτες για την λίπανση γραμμής στο ΣΚΑ-Οινόη, αύριο κάπου αλλού. 

Ένας Οργανισμός που θα έπρεπε
να απασχολεί 2.200 εργαζόμενους και σήμερα μόλις 680 εργάζονται με αυταπάρνηση για να κρατάνε όρθια την υποδομή.

Για αυτούς τους συναδέλφους συνεχώς θα κάνουμε αναφορά για την προσφορά, την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό τους, όπως και θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε το όργιο ρουσφετιών που έχει κυριολεκτικά παραλύσει κάθε διαδικασία αξιοκρατίας στον ΟΣΕ. 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ενόχλησε πολλους -& ήταν λογικό- η αλήθεια που δημοσίευσε εχθές το στέκι της έλξης για την έλλειψη διαδικασιών & αξιοκρατίας στον ΟΣΕ με αφορμή τις τοποθετήσεις στον Ρυθμιστή Κυκλοφορίας και το ΚΕΚ στην Βόρεια Ελλάδα.

 Αυτό που πρέπει να θορυβήσει όλους, είναι ότι στον ΟΣΕ αυτά τα κάνουν/ επιτρέπουν,   όσοι επέτρεψαν και την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη  και διοικούν και σήμερα σαν να μην συνέβη τίποτα ή ακόμα & αναβαθμίστηκαν και παρουσιάζονται μάλιστα και ως τιμητές. 

Με όλους αυτούς (και όσους τους στηρίζουνε)  είμαστε & θα είμαστε σε διαρκή αντιπαράθεση, γιατί οι αποφάσεις τους επηρεάζουν την δουλειά μας, ας το γνωρίζουν καλά. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας, που δουλεύεουν σε άθλιες εργασιακές συνθήκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή