Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Επί "ρανδάρ" τα συνεργεία γραμμής στην Αθήνα. Να γλυτώσουμε τα χειρότερα


 Τα "ρανδάρ" των μηχανοδηγών εντόπισαν τις τελευταίες 3 ημέρες τα συνεργεία γραμμής να "λιπαίνουν"  την σιδηροδρομική υποδομή μεταξύ ΣΚΑ- Οινόης. Η Διοίκηση του συνταξιούχου κυρίου Τερεζάκη προφανώς θορυβήθηκε απο την πρόθεση operator να διακόψει
την σιδηροδρομική σύνδεση σε συγκεκριμένες γραμμές  και δρομολόγησε τα αυτονόητα.

Ενδεικτικό δε είναι ότι το μηχάνημα που χρησιμοποιείται απο τους συναδέλφους - που καταβάλουν μεγάλη- υπεράνθρωπη προσπάθεια -  στο συνεργείο, δημιουργεί λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών κάποια προβλήματα στα φωτοσήματα , τα οποία επανέρχονται είτε με τοπικό χειρισμό είτε αν περάσει αμαξοστοιχία απο την γραμμή. 

Κάπως έτσι  εξηγήθηκε ότι τις τελευταίες μέρες τα πρώτα δρομολόγια βρίσκανε  πολλά κόκκινα στο ΣΚΑ-Οινόη αλλά παράλληλα έμμεσα "αποδείχτηκε"  και γιατί μέχρι πρόσφατα  υπήρχε πρόβλημα στην λίπανση της σιδηροδρομικής γραμμής και σύμφωνα με όσα έχει γραπτώς δηλώσει η Hellenic Train, πρόβλημα που προκάλεσε σημαντικές φθορές στους τροχούς των αμαξοστοιχιών σύμφωνα με τους υπευθύνους της. 

Οι φήμες ότι τον ρόλο τροχονόμου στα "ρανδάρ" έχει αναλάβει συνταξιούχος, ελέγχονται για την γνησιότητα τους. 

Ελπίζουμε η κινητοποίηση της Διοίκησης  του ΟΣΕ να αποσοβήσει τα χειρότερα και να μην επαληθευτούν τα όσα ακούμε τις τελευταίες ημέρες. 

Συνεχίζεται.....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου