Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Εγκαταστάσεις : Οι μηχανοδηγοί έχουν υπογράψει συμφωνία με την Ηellenic Train για την ανακαίνιση - αναβάθμιση τους

 

To στέκι της έλξης αποκαλύπτει το σημείο 7 της συμφωνίας που υπέγραψε η ΠΕΠΕ με την Hellenic Train τον Μάιου του 2023 και αφορά την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων όπου εργάζονται μηχανοδηγοί (Αποδυτήρια, χώροι αναμονής, WC).

Με βάση αυτήν την συμφωνία αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις στην Πάτρα, αυτήν την περίοδο αναβαθμίζεται ο χώρος των μηχανοστασιαρχών στην Θεσσαλονίκη και αναμένονται μέχρι τέλους του χρόνου και άλλες πρωτοβουλίες. 

Το Σωματείο των μηχανοδηγών έχει ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ για αυτά τα θέματα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακές φανφάρες δίνει λύσεις για όσους εκπροσωπεί. 

Φυσικά στηρίζει τον αγώνα της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΣΕΠ για αναβάθμιση των χώρων των μηχανεργοστασίων ενώ έχει προβεί και σε καταγγελίες στο ΣΕΠΕ για συγκεκριμένους χώρους. 

Τραγικό  κάποιοι Κυβερνητικοί συνδικαλιστές να  ξέχασαν αυτά που έχει υπογράψει η Π.Ε.Π.Ε. και να βγάζουν ανακοινώσεις για ένα θέμα που έχει ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ και λύνεται.

Το Σωματείο των Μηχανοδηγών απο το 2015 λύνει τα θέματα αυτά μέσω του Συλλογικού Δικαίου και μάλλον αυτό ενοχλεί όσους είχαν μάθει "αλλιώς".

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. για το θέμα των εγκαταστάσεων της τεχνικής βάσης και τις επενδύσεις που απαιτούνται η ΠΕΠΕ έχει κάνει δράσεις τον περασμένο μήνα και βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου