Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Β. Οικονόμου: Στόχος να γίνει το τρένο το δημοφιλέστερο μέσο μετακίνησης, με ασφάλεια και αξιοπιστία

Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε σήμερα με τρένο ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, όπου και θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο.


Τον κ. Οικονόμου συνόδευσαν ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Ο υφυπουργός Μεταφορών σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ανεβήκαμε στην Θεσσαλονίκη με το τρένο για να συμμετάσχουμε στις συσκέψεις για το μετρό. Το τρένο θα γίνει το δημοφιλέστερο μέσο μετακίνησης με ασφάλεια και αξιοπιστία! Για αυτό τον στόχο θα δουλέψουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, διοίκηση και υπουργείο και θα τον πετύχουμε!».

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας για τα θέματα που αφορούν το τρένο.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου