Όποιος είχε δουλέψει στα δρομολόγια αυτά, ήξερε απο το πρώτο λεπτό ότι θα υπάρξει πρόβλημα, το οποίο ανέδειξε και το στέκι της έλξης.
Συγχαρητήρια στο Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού που με σωστές κινήσεις ανέδειξε το πρόβλημα και δόθηκε άμεσα η λύση.
Όσον αφορά την προχειρότητα στην λήψη αποφάσεων για αυτά τα ζητήματα, αποδείχτηκε ότι το στέκι της΄έλξης ορθά αναφέρεται σε μετριότητες που με ρουσφετολογικές τοποθετήσεις βρέθηκαν σε θέσεις καίριας ευθύνης.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ και το φιάσκο το καλοκαίρι με τον Προαστιακό Πάτρας, όταν τα ίδια στελέχη- και πάλι -δεν προστατεύσαν την Εταιρεία και το μέσο, ανακοινώνοντας δρομολόγια που σε 5 μέρες διακόπηκαν και αφήνοντας τους επιβάτες να αποβιβάζονται σε χωματόδρομο. Τα video, οι εικόνες και το πάθημα εκείνης της περιόδου, μάλλον δεν έγιναν μάθημα στους έχοντες την ευθύνη των αποφάσεων αυτών.
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι, από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, θα εφαρμοστεί νέα ώρα αναχώρησης για την αμαξοστοιχία 1301 (Κιάτο – Πειραιάς), στο πλαίσιο της συνολικής αναδιάρθρωσης των δρομολογίων του Προαστιακού και της προσπάθειας για πιο σταθερή, συνεπή και φιλική προς τον επιβάτη καθημερινή μετακίνηση.
Η αμαξοστοιχία 1301 θα αναχωρεί πλέον στις 05:28, αντί της προηγούμενης ώρας 04:39, και με τελικό προορισμό τον Πειραιά, αλλαγή που υλοποιείται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων και τη βελτιστοποίηση των πρωινών διαδρομών, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τα πρώτα στοιχεία εφαρμογής του νέου πλέγματος.
Η αλλαγή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια της εταιρείας για καλύτερο συγχρονισμό με τις ανάγκες των επιβατών. Όπως έχει, εξάλλου, ανακοινώσει η εταιρεία, από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025 έχει τεθεί σε ισχύ το νέο πλέγμα δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών, αποτέλεσμα συνεχούς αξιολόγησης των πραγματικών συνθηκών λειτουργίας του δικτύου, σύμφωνα με την HT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου