Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση απο < Δύναμη Έλξης>- Νέα αφίσα

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της παράταξης < Δύναμη Έλξης> αλλά και την νέα αφίσα που κυκλοφόρησε χθες.

< Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση (Αφίσα).
Η ανακοίνωση 
Συνάδελφοι ,

Στις επερχόμενες εκλογές και μόνο το γεγονός ότι συμμετέχουν έξι παραταξιακά σχήματα άλλα νεοεμφανιζόμενα και άλλα μεταλλαγμένα δείχνουν πόσο διάχυτη είναι η απογοήτευση των μελών από τους μέχρι τώρα ταγούς της έλξης.

Δεν θα σας ενοχλήσουμε με πιεστικά τηλεφωνήματα , δεν θα προσπαθήσουμε να σας εκβιάσουμε χυδαία , επίσης δεν θα επικαλεστούμε την φιλία και την συμπάθια και την αλληλοεκτίμηση που έχουμε με πάρα πολλούς συναδέλφους.
Απευθυνόμαστε απλά στις συνειδήσεις σας , στην λογική σας , στην κρίση σας , αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά και όχι σε κάποιο κοπάδι όπως θέλουν μερικοί να μας βαπτίζουν.
Φαίνεται ότι ο πανικός της απώλειας της καρέκλας οδηγεί το συνδικαλιστικό κατεστημένο σε ενέργειες αντίθετες με την δημοκρατική συνείδηση όλων μας. Έτσι απειλητικά τηλεφωνήματα και χυδαίοι εκβιασμοί από συναδέλφους που μέχρι προ τίνος ήμασταν μαζί στον κοινό αγώνα μας ξαφνιάζουν και μας κάνουν να λυπούμαστε .
Οι συνάδελφοι υποψήφιοι της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΞΗΣ αλλά και όσοι την υποστηρίζουμε δηλώνουμε ότι τέτοιου είδους εκβιασμοί δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στις τάξεις μας αλλά αντίθετα θα είμαστε παρόντες με υπευθυνότητα και με ώριμη σκέψη , με καθαρή φωνή .
Θα είμαστε παρόντες.
Γιατί χρειάζεται μια διαφορετική φωνή με ειλικρινή και ευθύ λόγο.
Για να καταργηθεί στην πράξη ο παραγοντισμός (είναι τόσο ξεκάθαρος πλέον ).
Για να μην έχουμε άλλα 46- γερασμένα άλογα που πρέπει να σκοτωθούν.
Γιατί το ήθος πρέπει να υπερασπίζεται και να δικαιώνεται.
Για να μην υπάρχουν χυδαίοι εκβιασμοί.
Για να μην στραπατσάρουμε προσωπικότητες.
Για να μην υπάρξουν πραξικοπηματικές επεμβάσεις στην διαδικασία των εκλογών όπως αυτές που ζήσαμε στο παρελθόν.
Για να είμαστε τελικά εντάξει με την συνείδηση μας.

Θέλουμε επίσης να απαντήσουμε στους αξιολύπητους φουκαράδες τηλεφωνητές που μας απειλούνε ότι αν φύγουμε απ το μαντρί θα μας φάει ο κακός λύκος ότι ούτε πρόβατα αισθανόμαστε ούτε σε μαντρί συχνάζουμε αλλά κυρίως ούτε ΤΣΟΠΑΝΟ αναγνωρίζουμε όταν πρόκειται να πούμε την γνώμη μας για την ΕΛΞΗ.
Στην ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΞΗΣ πιστεύουμε ότι η δικιά μας φωνή χρειάζεται να μπει δυναμικά στο Δ.Σ. όχι σαν μια φωνή διαμαρτυρίας αλλά σαν φωνή δημιουργίας , σύνθεσης απόψεων και προτάσεων , που αφορούν στον ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΞΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ στην διαφορετική και ειλικρινή φωνή
ΔΥΝΑΜΗ στον κλάδο μας .
ΔΥΝΑΜΗ στην δύναμη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου