Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση από ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΞΗΣ

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Δύναμη Έλξης που μας ήρθε πριν απο λίγο.
Συνάδελφοι,
Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΞΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σας, μετά το τέλος πλέον των εκλογών της ΠΕΠΕ και.

1ον.Να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που την στήριξαν με την ψήφο τους, που προσπερνώντας τις οποίες πιέσεις και συναισθηματισμούς, της έδωσαν την δυνατότητα εκπροσώπησης σ΄ όλα τα όργανα της συνδικαλιστικής δομής του κλάδου μας, προς απογοήτευση όλων όσων διέδιδαν το αντίθετο.

2ον.Να δηλώσει ότι αν και η συνδικαλιστική της ηλικία ήταν μικρότερη των 10 ήμερων, και η γεωγραφική της παρουσία λιγότερη από την μισή, κατόρθωσε  με την απλότητα στην παρουσία της,και την ευθύτητα του λόγού της να απηχήσει στην κρίση των συναδέλφων που την ψηφίσαν, και όχι μονο,οτι υπάρχει και ο άλλος δρόμος, ο ακηδεμόνευτος διαφορετικός απολιτικός ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ,στον οποίο αταλάντευτα θα βαδίσουμε και θα σας εκπροσωπήσουμε με ευθύνη και αλληλεγγύη οπουδήποτε και αν χρειασθεί.

3ον.Να συγχαρεί και να ευχαριστήσει το ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ,για την  αξιέπαινη προσπάθεια,για την αμερόληπτη μεταχείριση,για το επίπεδο του διαλογου,για την ελευθερία του βηματος,για την πολύτιμη και έγκαιρη πληροφορηση,καθώς και την ομάδα των νέων που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα και που το μέλλον δικαιωματικά τους ανήκει.

4ον.Να συγχαρεί και να ευχηθεί σε όλους όσους εκλεχτήκαν καλό κουράγιο και καλή συνεργασία στις πραγματικά δύσκολες μέρες που περνάμε και που έρχονται.

                                                                                                                                                           ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ της
                                                                                                                                                                  ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΞΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τα καλά τους λόγια και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της εκπροσώπησης των συμφερόντων του κλάδου μας.

    Με την ευκαιρία να πούμε ότι τις ημέρες των εκλογών πραγματικά η επισκεψιμότητα στο στέκι χτύπησε κόκκινο , ξεπερνώντας ακόμα και τα 2000 page views σε μια μέρα ενώ για το μήνα Μάιο ξεπερνάμε για πρώτη φορά τα 25 χιλιάδες κλικ σε ένα μήνα , φτάνοντας τις 28 χιλιάδες , νούμερο εξωπραγματικό για ένα χώρο με εξειδικευμένο αντικείμενο και με μόλις 10 μήνες λειτουργίας !

    Δέσμευση της διαχειριστικής ομάδας είναι ότι το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών , θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την έγκαιρη , έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή