Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο Astasiat, το στέκι της έλξης και ο γενικός γραμματέας της ΠΕΠΕ


Πληροφορηθήκαμε οτι στην συνέλευση της ΠΕΠΕ στο Βόλο ο Γενικός γραμματέας της ΠΕΠΕ Β. Τουρλής άφησε υπονοούμενα για το ότι η τοποθέτησή του που είχε γίνει από το χρήστη με το ψευδώνυμο Astasiat έγινε από τους διαχειριστές του blog  των μηχανοδηγών. Μάλιστα ισχυρίστηκε οτι
μίλησε με εμπειρογνώμονα στους υπολογιστές που του ανέφερε οτι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό.
Η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών, που υπεύθυνος μόνο για λόγους διαφάνειας είναι ο συνάδελφος Κ. Γενιδούνιας, δηλώνει οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και οτι είναι διατεθειμένη για τον σκοπό αυτό να παραχωρήσει στον τεχνικό σύμβουλο που επικαλέστηκε ο συνάδελφος γραμματέας, το email με το σχόλιο, το google id, και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί ο γενικός γραμματέας της ΠΕΠΕ προκειμένου να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα γύρω από το ποιος και με ποια σκοπιμότητα προσπάθησε να απαξιώσει το blog των μηχανοδηγών.
Το στέκι της έλξης, το blog των μηχανοδηγών, δημιουργήθηκε στη λογική της αναβάθμισης του κλάδου και έπειτα από καθολικό αίτημα των μηχανοδηγών. Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: μας αρέσει που ενοχλούμε, μας αρέσει που έχουμε γίνει θέμα συζήτησης αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήνει υπονοούμενα προσπαθώντας να καλύψει την ημιμάθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου