Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αλλάζει το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

Έπειτα απο διαγωνισμό που έγινε τις τελευταίες μέρες , αλλάζει το ξενοδοχείο που διαμένει το προσωπικό που διανυκτερεύει στην Θεσσαλονίκη .
Το επόμενο διάστημα , οι διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιούνται στο Capsis , επί της οδού Μοναστηρίου , σε μια εξέλιξη που σαφώς ικανοποιεί το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είχε πολλά παράπονα το τελευταίο διάστημα . 
Στην επιτροπή επιλογής συμμετείχε και ο Ταμίας του Σωματείου μας , Νίκος Αλτής.

1 σχόλιο:

  1. Έλα τώρα κόψτε κάτι μην υπερβάλετε και τόσο, πέρα από τις απαρχαιωμένες τηλεοράσεις και τα μέτρια κρεβάτια δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μακάρι το νέο ξενοδοχείο να είναι καλύτερο αλλά όχι πως στο προηγούμενο υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα όπως λέτε, συγκρινόμενο δε με το Αθηνά στην Αλεξανδρούπολη που θυμίζει πανσιόν, με ένα πάμφτωχο πρωινό που αποφεύγεις να φας πέρα από τυποποιημένα αυτό ήταν με διαφορά καλύτερο.
    Θα με ικανοποίηση αν η αξιολόγηση της επιτροπής είναι τέτοια που θα αναβάθμιση την ποιότητα της διαμονής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή