Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σκοτώθηκε στην οροφή του τρένου - Σχετικά με το χτεσινό συμβάν στον Ευαγγελισμό

Το ΤΑΝΠΣΕΥ είχε έγκαιρα  προειδοποιήσει τις αρχές με υπόμνημα , για το θέμα με την είσοδο λαθρομεταναστών στα βαγόνια ....
Διαβάστε εδώ τις επιστολές που είχε στείλει το Ταμείο Νομικής Προστασίας .
Για εχτές το βράδυ >
Τραγική κατάληξη είχε χθες το βράδυ το μακρύ «ταξίδι» αγνώστου λαθρεπιβάτη του ΟΣΕ, αφού το νήμα της ζωής του, κόπηκε ακαριαία κοντά στο σταθμό του Ευαγγελισμού. 
Ο άγνωστος, στην προσπάθεια του να ταξιδεύσει, μην έχοντας προφανώς
χρήματα για την έκδοση του πολυπόθητου εισιτηρίου, επέλεξε ριψοκίνδυνο τρόπο ώστε να φτάσει στον προορισμό του.

Αγνοώντας τους κινδύνους που έκρυβε το παράτολμο εγχείρημα του, σκαρφάλωσε,  στην οροφή  ...


Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ , όπως γράψαμε χτες , ενώ για άλλη μια φορά η διάλυση της υποδομής μετά το πλιάτσικο των τελευταίων 5 χρόνων  , και η μη λειτουργία των φωτοσημάτων και της τηλεδιοίκησης , είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 400 επιβάτες στην Κατερίνη σε 2 Προαστιακά τρένα ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου