Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκαν για σήμερα τα ψυχοτεχνικά τεστ των υποψηφίων μηχανοδηγών

Πολλές ερωτήσεις περιελάμβανε η σημερινή μέρα για το πρώτο γκρουπ  υποψηφίων μηχανοδηγών στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας .
Θα ακολουθήσει αύριο το 2ο γκρούπ , ενώ  εντός δέκα ημερών θα ακολουθήσει  νέα προφορική εξέταση  απο τριμελή επιτροπή και αφού θα έχουν αξιολογηθεί τα γραπτά .
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον συνάδελφο Κάσση Δημήτρη.

1 σχόλιο:

  1. Kαι μια και ολοκληρώθηκαν τα ψυχοτεχνικά τεστ των υποψηφίων μηχανοδηγών σε μένα που είμαι 30 χρόνια μηχανοδηγός μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία που πιθανόν να έχει δημιουργηθεί και σε άλλους της ηλικίας των 50φεύγα. Θα περνούσε άραγε κάποιος από μας με επιτυχία αυτά;Θα θυμούνται αρκετοί πιστεύω το Σταλίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή