Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πολλά σχόλια μετά την σημερινή συνεδρίαση της ΠΟΣ - Προς εκλογές σε ΟΣΕ κ ΕΕΣΣΤΥ

Προς εκλογές σε ΟΣΕ κ ΕΕΣΣΤΥ για ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων μετά την παραίτηση του Νίκου Κιουτσούκη . 
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιος στον ΟΣΕ θα είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΟΣ Θανάσης Λεβέντης , ενώ στην ΕΕΣΣΤΥ θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο Ν. Κιουτσούκης.
Εντωμεταξύ πολλά σχόλια και ερωτηματικά στους σιδηροδρομικούς έχει προκαλέσει η σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΟΣ και ειδικότερα η αποφασή του απερχόμενου  Προέδρου    Θανάση Λεβέντη να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα  για  την θέση ,  σε μια πολύ 
κρίσιμη καμπή και με το θέμα του ΟΣΕ  (απολύσεις - ιδιωτικοποιήσεις κτλπ ) να είναι στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα .

Ούτε εμείς μπορούμε να εξηγήσουμε αυτήν την εξέλιξη , αφού ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας , χειριζόταν το σύνολο των θεμάτων που έχουν ανοίξει για το σιδηρόδρομο το τελευταίο διάστημα , ενώ είχε και πολλές  δημόσιες τοποθετήσεις .



1 σχόλιο: