Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των εργαζόμενων στα Μέσα Μεταφοράς στην ΓΣΕΕ

Παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Νίκου Κιουτσούκη , ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η σύσκεψη των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς . Με εξαίρεση το ΤΡΑΜ , εκπρόσωποι απο όλα τα σωματεία δώσαν το παρών ενώ υπήρξε και παρουσία μηχανοδηγών με τους συναδέλφους Τουρλή , Γενιδούνια ,Μωραίτη και Καραδήμα .
Στην συνάντηση κυριάρχησε το θέμα της άρσης της επιστράτευσης με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ να
καλεί τους εργαζόμενους στην ΣΤΑ.ΣΥ να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 Νοεμβρίου .

Κουβέντα έγινε και για το θέμα της υπογραφής Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας αλλά και την συνεχώς μειούμενη χρηματοδότηση των ΔΕΚΟ Μεταφορών (ιδιαίτερα με τα όσα έγιναν γνωστά για την ΟΣΥ τις τελευταίες μέρες) , ενώ αποφασίστηκαν και κάποιες κοινές δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου