Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Καμμία πρόσληψη για το 2012 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ...

Κάνοντας το καθημερινό μας πέρασμα απο την Διαύγεια ( η μόνη σωστή κίνηση για διαφάνεια  , αφού όλες οι αποφάσεις αναρτώνται στο Διαδίκτυο και μπορεί εύκολα να ελέγξει κάποιος τις Διοικήσεις ) βρήκαμε την επιστολή του κ. Ζηλιασκόπουλου που πληροφορεί το Υπουργείο Υποδομών ότι για  το 2012 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει προγραμματίσει καμία πρόσληψη.
Και γιατί να προγραμματίσει θα λέγαμε εμείς , αφού κάνει την δουλειά της με την πληρωμή αναπαύσεων.
Αν και το 2012 δεν ανανεωθεί ο κλάδος και υποθέσουμε ότι προσλήψεις θα γίνουν το 2013 μαζί με τον χρόνο που θα χρειαστεί για να εκπαιδευτούν , είναι ζήτημα αν το 2014 θα έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον απαραίτητο αριθμό μηχανοδηγών  για να εκτελεί  το μεταφορικό της έργο.
Ευκολότερος δρόμος για να ανοίξει ο δρόμος στους ιδιώτες (ιδιαίτερα στις εταιρείες που περιμένουν στα βόρεια συνορά μας) ΔΕΝ υπάρχει.
Η ΠΕΠΕ τα βλέπει αυτά ; Γιατί επιτρέπει την πληρωμή αναπαύσεων;Ποιο θα είναι το μέλλον του κλάδου σε μια αποδυναμωμένη απο παραγωγικό προσωπικό και μοιραία συρικνωμένη  ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Kαλά και ωραία τα εξώδικα για την επιστροφή των μετατασόμενων (που όλοι απαιτούμε) αλλά ποιανού το αυτί θα ιδρώσει όταν πληρώνονται 300 και 400 ρεπό το μήνα στην έλξη;
Μήπως τελικά κοροιδεύουμε τον εαυτό μας ;
Διαβάστε την επιστολή του κ. Ζηλιασκόπουλου>



ΠΡΟΣ: Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Γραφείο Γενικού Γραμματέα
Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε
Τ.Κ. 101 91 Παπάγου
ΚΟΙΝ:1.Γραφείο Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου
2. Κ.Φ.
ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός Προσλήψεων προσωπικού έτους 2012
ΣΧΕΤ: Το υπ΄αριθ. Έγγραφο Φ17/8791/981/22-02-2012
Απαντώντας στο παραπάνω σχετικό έγγραφό σας που αφορά προγραμματισμό
προσλήψεων προσωπικού για το έτος 2012, σας ενημερώνουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
δεν έχει προγραμματίσει προσλήψεις προσωπικού για το έτος 2012
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.& ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΔΑ: Β44Υ46ΨΧΕ5-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου